Alarms · Gizlilik politikası

Alarms aile hesabı ve veri silme

Uygulamaya erişebiliyorsanız Aile → Aile hesabını sil yolunu kullanın. Bu, Firebase hesabınızı ve sunucudaki aile profilinizi, paylaşım kodunuzu, bağlantılarınızı, aile alarm kayıtlarınızı, yüklenen ses dosyalarınızı ve hesabınıza bağlı geri bildirimleri kalıcı olarak siler.

Uygulamayı kullanamıyorsanız aşağıdaki bağlantıyla harici silme talebi başlatabilirsiniz. E-postada, talebin hangi Alarms hesabına ait olduğunu bulabilmemiz için Alarms'ta kullandığınız paylaşım kodunu veya Google hesabı e-posta adresini belirtin. Talebiniz 30 gün içinde sonuçlandırılır; doğrulama için size yanıt verebiliriz.

Silme talebini e-posta ile gönder

Silinen veriler

Silme isteğinden sonra

Telefonunuzda saklanan alarmlar ve kayıtlar cihazda kalır; bunları uygulamadan silin. Google Play aboneliği veya satın alımı bu istekle iptal edilmez; abonelikleri Google Play aboneliklerinizden ayrıca yönetin. Destek: beratbg24@gmail.com.


English

If you can access the app, use Family → Delete family account. It permanently removes your Firebase account, family profile, sharing code, connections, family alarm records, uploaded voice files and feedback associated with your account.

If you cannot use the app, email beratbg24@gmail.com to start a deletion request. Include your Alarms sharing code or the Google account email linked to your account so we can locate it. Requests are completed within 30 days; we may reply to verify ownership.

Local alarms and recordings remain on your device and can be deleted in the app. Google Play purchases and subscriptions are not canceled by this request. Manage subscriptions in Google Play.